Falusi turizmus, falusi szálláshelyek előnyei

http://dravaszerdahely.hu/
A tömegturizmus elterjedésével párhuzamosan alakult ki az igény a csendesebb, békésebb pihenési lehetőségek iránt. Komoly népszerűségre tettek szert a turizmus lágyabb formái, mint pl. a falusi turizmus. Ez a tendencia országunkban is megfigyelhető, a hazai turisták is növekvő számban veszik igénybe a falusi turizmus kínálta lehetőségeket.
A nagy városközpontok zsúfoltságával, anonimitásával, sebességével szemben a városlakók egyre inkább kezdik előnyben részesíteni a nyugalmat, az emberek közvetlenségét, a természettel való kapcsolatot. A tiszta, nyugodt falusi környezet, az egészség megőrzését és visszaszerzését célzó nyugalmas pihenés kikapcsolódást nyújt azok számára is, akik a mai rohanó és szennyezett világunkban az egészséges életmód és aktív turizmus lehetőségeit keresik.

Nádasberek Vendégház

nádasbereg vendégház

Elsősorban vendégházunk is ezt a célt tűzi ki maga elé: színvonalas, személyre szabott szolgáltatást nyújtani minden vendégének. Csendes, falusias környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat, kényelmes szobákkal várjuk a pihenni vágyókat.

A természet kedvelőit is számos látnivaló várja, a Nádasberek Vendégház nagyszerű kiindulópontja lehet sétáknak, kerékpártúráknak, a környéken lehetőség van még horgászásra,vadászatra ,lovaglásra, kocsikázásra,valamint a közeli Dráván sétahajózásra.

A Nádasberek Vendégház egyszerre hat főt tud fogadni az év bármely szakában.  Az ormánsági ház szénapajtájából kialakított rendezvényterem családi, baráti összejövetelek, események megrendezésére alkalmas.  Ezen rendezvények tájjellegű ínyencségeinek megsütésére, illetve megfőzésére kemencék és beépített tűzhelyek állnak rendelkezésre.

Több fős csoport esetén, a nyári időszakban az udvaron sátrak felállítása lehetséges.

Bízunk benne, hogy a falusi turizmusra is jellemző vendégszeretet, a baráti jellegű, személyes kapcsolat élményt jelent vendégeink számára. Reméljük, hogy szép településünk, vendégszerető házigazdáink újra és újra idecsábítják a kikapcsolódni vágyókat.

Disznóvágás a Nádasberek Vendégházban

A disznóvágás Magyarországon tradíciónak számít, a téli hónapok népszerű programja, a lázas készülődés, a közös italozás és az összehangolt, jókedvű munka kiválóan összehozza a csapatot vagy a családot.

A Nádasberek Vendégházban sem szeretnénk veszni hagyni ezt a hagyományt, így vendégeink testközelből ismerhetik meg, szemlélői vagy akár részesei is lehetnek egy falusias disznóvágásnak az erre a célra kialakított teremben. Külön igény szerint személyzetet bíztosítunk valamint vállaljuk a disznóvágás teljes körű lebonyolítását: vágás, feldolgozás, hurka- kolbász töltés!

Legyenvendégünk a Nádasberek Vendégházban!

Időpont egyeztetés:

Alpár György Zoltán Tel.: 06-20-55-92-860

Email: dravaszerdahely@gmail.com

DSC00010
DSC00006
DSC00011
DSC00013 (1)
DSC00016
DSC00021
DSC00022
DSC00029
DSC00030